Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

Telefontid: Man, Tir, Tors 8-17
Onsdag 8-20 Fredag 8-15

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.
SMS
1215

ARBEJDSSKADE

Arbejdsskader og erstatning

Er du kommet til skade på dit arbejde og mangler hjælp til din erstatningssag?

Vi vil gerne give dig en gratis vurdering af din sag, hvor du får mulighed for at tale med specialistadvokat om din arbejdsskade. 

Vi møder mange, som selv tænker, at de har godt styr på det, men alligevel lader sig overtale til at få en gratis vurdering af deres sag. Det fortryder de ikke. Det sker nemlig ret tit, at vi finder oversete erstatningskrav eller oplysninger, som kan udløse højere erstatning.

Når vi sætter det på spidsen, siger vi:

”Det koster ikke noget at spørge KLA, men det kan være dyrt at lade være!”

Hvis vi ikke har mulighed for at hjælpe dig, eller i det hele taget gøre en forskel i din erstatningssag, så siger vi det til dig.

Måske er du i tvivl om skaden skal anmeldes, eller du har fået afslag på erstatning fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Lad os gennemgå din sag, og se på de udfordringer du står med.

Ring eller skriv til os, vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Læs mere om vores tilbud om en gratis vurdering

Erstatning efter arbejdsskade er et af vores specialer, og vi har mere end 20 års erfaring på det her område. Derfor kan du også forvente at møde professionelle mennesker, som forstår de spørgsmål og problemer du har.

Læs også: Måske kan din arbejdsskade genoptages?

Vejledende udtalelse fra Arbejdsskadestyrelsen

Hvis du ikke er enig i forsikringsselskabets vurdering af din méngrad, har du mulighed for at få sagen forelagt for Arbejdsskadestyrelsen, som har en særlig afdeling for private erstatningssager.

Denne afdeling har specialiseret sig i at udarbejde vejledende udtalelser om henholdsvis varigt mén og erhvervsevnetab efter en personskade.

 

 

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MAN, TIR, TORS 8-17
ONS 8-20, FRE 8-15

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.
Sms