< !--Global site tag(gtag.js) -- >

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.

ERSTATNINGSNÆVNET

Har du været udsat for en forbrydelse, kan du søge erstatning for din personskade ved Erstatningsnævnet. Der gælder en række betingelser, for at du kan få erstatning fra nævnet.

Betingelser for erstatning fra Erstatningsnævnet

Først og fremmest skal der være tale om en overtrædelse af straffeloven eller lov om tilhold, opholdsforbud og bortvisning.

Du skal anmelde forbrydelsen inden for 72 timer. Der kan dispenseres fra dette krav i forhold til plejepersonale, som udsættes for vold på arbejdet.

Hvis sagen mod skadevolderen har været i retten, skal kravet om erstatning være fremsat her.

Frist for anmeldelse til Erstatningsnævnet

Kravet skal fremsættes overfor Erstatningsnævnet senest 2 år efter forbrydelsen blev begået, eller to år efter den endelige dom i sagen eller politiets indstilling af efterforskningen.

Erstatning fra Erstatningsnævnet uanset ukendt gerningsmand eller mindreårig

Du kan få erstatning, selvom gerningsmanden er ukendt eller ikke kan findes. Det samme gælder, hvis gerningsmanden ikke kan straffes, fordi han er mindreårig eller utilregnelig.

persondatapolitik

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MAN, TIR, TORS 8-17
ONS 8-18, FRE 8-15

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.