< !--Global site tag(gtag.js) -- >

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.
KLA

KLA Personskade firdoblede forsikringsselskabs erstatningstilbud

Tænk over det, før du accepterer et erstatningstilbud fra et forsikringsselskab. Selskaberne vurderer ofte rigtigt – men de kan også skyde helt ved siden af.

 

Det kan derfor betale sig at søge advokathjælp i forbindelse med, at du får et erstatningstilbud fra forsikringsselskabet, efter du er kommet til skade.

 

Vi har netop hjulpet en Malthe – en dreng i skolealderen - til en firdobling af det erstatningstilbud, han havde fået fra forsikringsselskabet efter en alvorlig trafikulykke. Da Malthe sammen med sine forældre kom til os, havde forsikringsselskabet tilbudt ham et erstatningsbeløb, der var væsentligt mindre end det, vi vurderede var korrekt.

 

Efter flere samtaler med forsikringsselskabet, fastholdt selskabet dog erstatningstilbuddet. Men vi var sikre i vores vurdering. Erstatningstilbuddet var simpelthen for lavt.

 

Sammen med kunden besluttede vi derfor at afvise tilbuddet og sende sagen i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, for derigennem at få en såkaldt vejledende udtalelse vedrørende de varige mén.

 

Forsikringsselskabet afviste, at der skulle laves en speciallægeerklæring, der viste, hvilke gener Malthe havde fået som følge af ulykken. Arbejdsmarkedets Erhvervssikring var dog enig med os i, at der skulle laves en ny speciallægeerklæring til afdækning af yderligere gener. Vi hjalp derfor Malthe med valget af en speciallæge med specialisterfaring, da en veludført speciallægeerklæring er afgørende i forhold til at få den erstatning, man har krav på.

 

Arbejdsmarkedets Erhvervssikring fastsatte det varige mén til 4 gange så meget, som forsikringsselskabet havde tilbudt - og Malthe fik endelig den erstatning efter trafikulykken, som han var berettiget til.

 

Da Malthe var under 15 år, da ulykken skete, betød det, at der også blev udløst erhvervsevnetabserstatning i h.t. Erstatningsansvarslovens § 8 – og Malthe fik således vel over 1 million kroner mere end det beløb, som forsikringsselskabet
oprindeligt havde tilbudt.

SKRIV EN KOMMENTAR
SKRIV KOMMENTAR