< !--Global site tag(gtag.js) -- >

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.
KLA

Corona og KLA Personskade

Som det meste af Danmark, tager også vi i KLA Personskade selvfølgelig situationen omkring COVID-19 meget alvorligt. Så udover masser af interne retningslinjer, har vi besluttet, at møder i denne og foreløbig de kommende ?? uger afvikles pr. telefon.

 

Heller ikke vores gratis advokatvagter vil blive afholdt resten af marts måned.

Vi vil arbejde både på kontoret og i meget stor udstrækning hjemmefra, og vil bede alle vores kunder om, at al henvendelse til os sker pr. telefon på vores direkte numre eller til 70 30 10 14 – eller via e-mail.

 

Det kan ikke undgås, at sagsbehandlingen vil blive forsinket, da mange – herunder særligt i offentligt regi – er sendt hjem fra arbejde, og også retssager bliver i øjeblikket aflyst og udsat. Men vi vil gøre vores bedste for fortsat opfølgning og sagsbehandling i alle vores sager. Sammen er vi stærke!

 

Pas på jer selv og hinanden og sørg for så meget coronafri zone som overhovedet muligt – og kom ud og nyd det smukke forårsvejr, solen og fuglenes kvidren.

 

Vi tales ved – og ses på den anden side.

 

Kærlige hilsner
KLA Personskade

SKRIV EN KOMMENTAR
SKRIV KOMMENTAR