Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!
Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.
3.1 Om KLA  Hvorfor vælge KLA  Lille foto

ERSTATNINGSADVOKATER MED SPECIALE I PERSONSKADE

Hos KLA Personskade møder du professionelle erstatningsadvokater. Vi er specialiserede i erstatningssager efter personskade, og vi har arbejdet med dette område i mere end 20 år. Vi kan derfor tilbyde specialiseret rådgivning om erstatning efter alle former for skader – eksempelvis arbejdsskader, trafikulykker, patientskader som følge af lægefejl, skader efter vold, mv.

KLA Personskade består af mere end 30 medarbejdere, der sammen har rådgivet og behandlet flere tusinde erstatningssager for mennesker fra hele landet.

 

KLA DNA – Vi er mennesker ligesom dig! - YouTube

 

 

Hvorfor vælge KLA Personskade?

 1. Erfaring:

  Vi er specialiserede erstatningsadvokater med mere end 20 års erfaring. Vi arbejder KUN med personskader og har fingeren på pulsen - både når det drejer sig om arbejdsskader, patientskader, trafikulykker og andre skader.


 2. Gratis vurdering:

  Mange tilbyder en gratis vurdering. Det gør vi også, og vi gør det på et ordentligt grundlag. Hvis vi kan høre, at vi bør gennemgå din sag nærmere, indhenter vi alle nødvendige akter og gennemgår disse, inden du får vores gratis vurdering.


 3. Der er forskel på fisk:

  Hos KLA Personskade er det eksaminerede jurister, der vurderer din sag – og juridiske assistenter, der er oplærte, der sagsbehandler sammen med juristen – og alle har erfaring indenfor dette specialområde.

   

 4. Socialrådgivere:

  Vi har socialrådgivere ansat, der hjælper med det kommunale afklaringsforløb, når dette er gået i stå, eller hvis det er ved at køre af sporet. Dette har ofte stor betydning for erstatningssagen.


 5. Uafhængige:

  KLA Personskade er uafhængige og repræsenterer kun de skadelidte. Du kan derfor være sikker på, at vi ikke er i lommen på hverken forsikringsselskaber, fagforeninger, kommuner eller andre.


 6. Vi taler med mennesker:

  Vi taler ikke til mennesker – men med mennesker. Og vi taler og skriver i et sprog som folk forstår.


 7. Vi brænder for vores arbejde:

  Vi brænder for vores arbejde og for at hjælpe de skadelidte. Vi har hjertet med i vores arbejde og forstår at lytte – også til det, der bliver sagt imellem linjerne.


 8. Vi opfinder ikke sager:

  KLA Personskade behøver ikke at opfinde sager. Det vil sige, at vi kun tager sager ind, hvor det giver mening, og hvor det vil gøre en forskel for dig som skadelidt.

  I de tilfælde, hvor vi ikke tager sagen ind, kan vi dog oftest hjælpe med at guide dig i den rigtige retning, så du selv bliver i stand til at komme videre – eller vi kan forklare dig, hvorfor du måske bør stoppe her. Det, der måske kan se ud som ingen hjælp, kan faktisk ofte være en stor hjælp.

 

Læs kunders anmeldelser af KLA Personskade på TrustPilot her

 

persondatapolitik

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MANDAG - ONSDAG: 8-17
TORSDAG - FREDAG: 8-14

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.