KLA Personskade nyheder
KLA Personskade nyheder

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.

SENESTE UPDATES

1 - 6 ud af 186

«
»

PATIENTERSTATNINGEN MENTE IKKE AT SOLVEIG SKULLE HAVE ERSTATNING- DET MENTE VI.

En forholdsvis harmløs operation i underlivet helt tilbage i 2006 fik katastrofale følger for en kvinde i starten af fyrrene. Da hun var blevet opereret, blev hun ved med at have stærke smerter. 8 operationer senere måtte hun sande, at hun aldrig ville komme til at leve normalt eller passe sit arbejde.

Skaden blev anmeldt til Patienterstatningen, der i to instanser ikke mente, der var noget galt med den behandling Solveig havde fået. Det ville vi ikke acceptere. Der blev udtaget stævning. I marts 2014, 8 år efter livet tog en drejning for kvinden, fik hun byrettens ord for, at hun var påført en patientskade.

Patienterstatningen har netop oplyst, at dommen ikke ankes. Vi er naturligvis ikke glade for, at det gik så galt for Solveig, men vi er glade for, at vi kunne hjælpe hende til, at få den erstatning hun er berettiget til. Jeg vurderede, at vi skulle hjælpe hende og Anne Louise førte sagen i Retten.

Husk det koster ikke noget at spørge -men det kan være dyrt at lade være!

Gitte Møller Iversen

persondatapolitik

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MANDAG - ONSDAG: 8-17
TORSDAG - FREDAG: 8-14

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.