Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.

JOB HOS KLA PERSONSKADE

Det er personer, der skaber værket. Derfor vil vi altid  gerne høre fra dig hvis det giver dig et meningsfuldt liv, at du med faglighed og forståelse kan hjælpe folk, der er kommet til skade – så er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.  

I vores rekrutteringsproces anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Nedenfor kan du søge på vores ledige stillinger, du kan sende et uopfordret ansøgning – og du kan tilmelde dig vores jobagent. Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database, som vi anvender, når vi rekrutterer nye medarbejdere.

Når vi ansætter medarbejdere, er vi altid på udkig efter den rette personlighed. Hos KLA Personskade arbejder vi med mennesker, og det er derfor helt afgørende, at du med venlighed og indføling kan håndtere kontakten med vores kunder, som kommer fra alle samfundslag, og som oftest står i en presset situation.

Vi har stort fokus på altid at have en god dialog; først og fremmes med vores kunder, men også med de forskellige involverede forsikringsselskaber og myndigheder, så der er grundlag for et godt samarbejde.  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rikke Bjelke Jensen.

KLA

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MAN, TIR, TORS 8-17
ONS 8-19, FRE 8-15

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.