KLA Personskade nyheder
KLA Personskade nyheder

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.

SENESTE UPDATES

1 - 6 ud af 186

«
»

Kan stress og depression anerkendes som arbejdsskade?

Læs med og få svaret her. Vi giver alle en gratis og grundig vurdering af deres erstatningssag.

I vores arbejde møder vi mange mennesker, som står med netop det spørgsmål.

Kan jeg få anerkendt min psykiske sygdom som arbejdsskade? Det ville være ligetil, hvis vi bare kunne svare ja eller nej, men det er slet ikke så enkelt.

Der er to helt afgørende faktorer, som sætter rammerne for, hvad der kan anerkendes, og hvornår du vil få afslag på erstatning. Diagnosen og påvirkningen.

Der er kun et begrænset antal psykiske diagnoser, der kan anerkendes. Stress er ikke på listen, og helt generelt er der ikke mulighed for at få anerkendt stress som arbejdsskade. Men hvis du bliver sygemeldt med stress, og det udvikler sig til en depression, er sagen dog en anden.

Depression kan anerkendes, men kun hvis påvirkningen lever op til nogle meget strenge krav. Det kan eksempelvis være vold eller trusler på jobbet, sexchikane, mobning eller enormt arbejdspres kombineret med dårlig støtte fra ledelse igennem længere tid.

Der er aldrig to sager der er ens, så det kræver erfaring og specialiseret viden at give en ordentlig vurdering af en psykisk arbejdsskade og mulighederne for erstatning.

Psykiske arbejdsskader er et af vores specialer, og du kan forvente at få en grundig vurdering af din sag hos os. Det er helt uforpligtende og ganske gratis.

 ”Det koster ikke noget at spørge KLA, men det kan være dyrt at lade være!”

persondatapolitik

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MANDAG - ONSDAG: 8-17
TORSDAG - FREDAG: 8-14

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.