KLA Personskade nyheder
KLA Personskade nyheder

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.

SENESTE UPDATES

1 - 6 ud af 186

«
»

OP MOD HVER FEMTE TILSKADEKOMNE FÅR FOR LIDT I ERSTATNING

Martin blev påkørt på sin knallert og fik i første omgang 63.000 kr. i erstatning og 105.000 i tabt arbejdsfortjeneste. Men efter at have søgt professionel hjælp fik han i stedet 1,3 mio. kr. i hånden.

Advokat Gitte Møller Iversen fra KLA Personskade vurderer, at op mod 20 pct. af alle tilskadekomne ikke er klar over, at de er berettiget til langt større erstatninger. De kan for eksempel gøre krav på tab af erhvervsevne eller tabt arbejdsfortjeneste.

37-årige Martin husker tydeligt den efterårsdag i 2011, hvor han kom kørende på sin knallert og blev ramt fra siden en ung mand på knallert. Martins fod blev knust. En lang sygemelding og et langt behandlingsforløb endte med 63.000 kr. i erstatning og 105.000 i tabt arbejdsfortjeneste.

En dag i lokalradioen hørte Martin, at man gratis kunne få en vurdering af sin sag hos advokatfirmaet KLA Personskade.

En vigtig telefonopringning
”Det er nok en af de vigtigste telefonopringninger, jeg har haft i mit liv. Jeg overlod sagsmappen til KLA Personskade, advokatfuldmægtig Anne Louise Nielsen, som hurtigt vendte tilbage og gjorde mig opmærksom på, at jeg var berettiget til at få erstatning for tab af erhvervsevne, da jeg har brug for hjælp for at passe mit arbejde,” fortæller Martin.
KLA Personskade gik i dialog med forsikringsselskabet og fik efter kun fire måneder forhandlet et tilbud på plads til 1,3 mio. kr.

persondatapolitik

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MANDAG - ONSDAG: 8-17
TORSDAG - FREDAG: 8-14

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.