KLA Personskade nyheder
KLA Personskade nyheder

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.

SENESTE UPDATES

1 - 6 ud af 186

«
»

Psykiske arbejdsskader rammer offentligt ansatte – lad os hjælpe dem

Plejepersonale, lærere, pædagoger, fængselspersonale er hårdt ramt, når det gælder psykiske arbejdsskader. Vi ved det, for vi har mødt dem.

Overfald, vold og trusler på jobbet kan have langvarige konsekvenser for de mennesker, som bare passer deres arbejde. En psykisk skade som PTSD, depression og akut belastningsreaktion kan ødelægge et ellers velfungerende arbejdsliv.

Det er hårde fakta, men desværre er det også virkeligheden for mange af de mennesker vi møder igennem vores arbejde.

Vi møder pædagogen og læreren, som er blevet udsat for grove beskyldninger i deres ansættelse. Beskyldninger som sætter alvorlige spor indeni.

Vi møder plejepersonale, som har levet med trusler og overfald fra psykiske syge, demente og unge med problemer. Det kan knække selv den hårdeste kerne.

Vi møder også fængselspersonale og hjemvendte soldater, der står tilbage med både fysiske og psykiske ar efter at have udført vigtige sikkerhedsopgaver for os alle.

Vi har specialiseret os i at hjælpe mennesker, som er ramt af en psykisk arbejdsskade, og vi tilbyder alle en gratis og grundig gennemgang af deres muligheder.

persondatapolitik

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MANDAG - ONSDAG: 8-17
TORSDAG - FREDAG: 8-14

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.