KLA Personskade nyheder
KLA Personskade nyheder

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.

SENESTE UPDATES

1 - 6 ud af 186

«
»

Forsikringsselskaberne følger dig på de sociale medier

Tænk dig om inden du lægger billeder og opdateringer på de sociale medier og facebook.

Hvis du har en offentlig profil, er der tale om offentligt tilgængelige oplysninger, og forsikringsselskaberne holder sig derfor ikke tilbage.

Det har en kvinde fra Fyn netop erfaret i sin egen erstatningssag. TV2 Fyn har netop bragt historien om en kvinde, som er blevet mistænkeliggjort af sit forsikringsselskab, efter hun havde lagt billeder og opdateringer på facebook om hendes egen hundeluftning.

Det er langt fra første gang, vi oplever denne form for ”overvågning”, og desværre næppe sidste gang. Både forsikringsselskaber og myndigheder kan kigge med, og de øjebliksbilleder som du lægger op, kan pludselig blive lagt til grund som beviser i en igangværende erstatningssag eller andet.

Jeg vil derfor opfordre alle til at tænke sig om, når de bruger de sociale medier. Vi har alle en tendens til at vise vores bedste sider frem her, og det kan give forsikringsselskaberne et forvrænget billede af din egentlige virkelighed.

Tænk før du taler – også på de sociale medier.

Med venlig hilsen

Advokat Rikke Omme, KLA Personskade

persondatapolitik

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MANDAG - ONSDAG: 8-17
TORSDAG - FREDAG: 8-14

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.