KLA Personskade nyheder
KLA Personskade nyheder

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.

SENESTE UPDATES

1 - 6 ud af 186

«
»

Jan fik anerkendt sin dropfod som patientskade, måske kan vi også hjælpe dig?

Få en gratis vurdering af dit behandlingsforløb og dine muligheder for erstatning efter en patientskade.

Da Jan ringede til os efter sin rygoperation, var det ikke første gang vi hjalp ham. Vi havde for år tilbage rådgivet ham i forbindelse med en arbejdsskade. Nu havde han fået problemer med ryggen, og efter en operation fik han en dropfod.

Vi vurderede, at Jan var berettiget til erstatning for sin dropfod, da den ikke var en følge af hans ryglidelse, men den opstod på grund af komplikationer ved operationen – altså en patientskade.

En dropfod kan opstå af flere forskellige årsager. Vi ser både forløb, hvor en dropfod skyldes forsinket diagnose og behandling, men også som en komplikation til en operation for patientens grundlidelse, som kan være en rygskade, dårlig hofte eller andet.

Står du i en situation, hvor du har fået en patientskade, eller kender du én, som kunne have behov for en gratis gennemgang af deres sag, så hjælper vi gerne.

Vi tilbyder alle en gratis og grundig vurdering af deres erstatningssag, hvor du får mulighed for at tale med en specialistadvokat om din skade. Ring på 70 30 10 14, vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

”Det koster ikke noget at spørge KLA, men det kan være dyrt at lade være!”

persondatapolitik

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MANDAG - ONSDAG: 8-17
TORSDAG - FREDAG: 8-14

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.