< !--Global site tag(gtag.js) -- >

Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.

ANSVAR FOR ARBEJDSGIVER

Vi møder mange, som slet ikke er klar over, at de har mulighed for at få yderligere erstatning, hvis arbejdsgiveren er ansvarlig for skaden. Nogle går simpelthen glip af erstatning, fordi der ikke er nogen, der har set på arbejdsgiverens ansvar i tide.

Derfor kan det være en rigtig god idé at få en gratis vurdering af din arbejdsskadesag, så du kan være sikker på, at du får den erstatning du er berettiget til.

Hos os kan du få en gratis og grundig gennemgang af din sag, hvor en specialistadvokat ser nærmere på din arbejdsskade og din arbejdsgivers ansvar for skaden.

Din umiddelbare tanke er måske, at det jo ikke var din arbejdsgivers skyld, at du kom til skade. Men det er ofte anderledes, når vi ser på oplysningerne omkring skaden og arbejdsforholdene, fordi vi har nogle andre briller på.

Læs mere om, hvordan du får en gratis vurdering

 

Vurdering af arbejdsforholdene

I hver enkelt situation, skal der laves en vurdering af, om din arbejdsgiver er ansvarlig for din skade.

Arbejdsgiveren er nemlig forpligtet til at sørge for, at arbejdet foregår på en måde, så det er sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt.

Udover at sørge for sikkerhedsudstyr, hjælpemidler og værktøj, skal arbejdsgiveren sikre sig, at du har fået ordentlig instruktion og oplæring, og han skal holde opsyn med, at alle sikkerhedsforanstaltninger bliver overholdt.

Din arbejdsgiver har et ret vidtgående ansvar for skader og sygdomme, der er en følge af arbejdet og de forhold, det er foregået under.

Flere erstatningskrav

Hvis din arbejdsgiver er ansvarlig for din skade eller sygdom, har du flere krav på erstatning, end hvad du får dækket igennem arbejdsskadesikringen.

Du kan få svie og smertegodtgørelse, som er en godtgørelse for hver dag, du er syg på grund af skaden i op til et år.

Læs mere om svie og smerte-godtgørelse her

Derudover kan du få dækket din tabte arbejdsfortjeneste, som er den mistede lønindtægt, du har som følge af skaden eller sygdommen.

Læs mere om erstatning for tabt arbejdsfortjeneste her

Endelig kan du også have krav på yderligere erstatning for erhvervsevnetab, end hvad du kan få fra arbejdsskadesikringen.

Reglerne for beregning af erstatningen er nemlig ikke ens efter loven om arbejdsskadessikringen og loven om erstatningsansvar, som gælder for din arbejdsgiver.

 

Advokatomkostninger

I den del af sagen, som drejer sig om din arbejdsgivers erstatningsansvar, har du også mulighed for at få dækket en del af dine advokatomkostninger gennem din arbejdsgivers forsikringsselskab.

persondatapolitik

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MAN, TIR, TORS 8-17
ONS 8-18, FRE 8-15

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.