Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.

SENESTE UPDATES

1 - 6 ud af 186

«
»

Advokatskifte betalte sig!

Brittas advokatskifte betød en endelig afgørelse i arbejdsskadesagen i løbet af 6 måneder - i stedet for 2 år, som hun var stillet i udsigt.

Britta var tilkendt førtidspension, og Arbejdsmarkedets Erhvervssikring fastsatte herefter hendes erhvervsevnetab midlertidigt til 90 pct. På forespørgsel fra Brittas daværende advokat, oplyste AES at de forventede at afslutte hendes sag i 2019. Advokaten mente, der måtte være tale om en fejl, men gjorde ikke yderligere.

Britta kontaktede os i februar 2017 for en snak om sagen, da det selvfølgelig var vigtigt for hende, at sagen kunne afsluttes endeligt.

Vi gik ind i sagen og efter en del drøftelser og korrespondance med Arbejdsmarkedets Erhvervssikring - herunder om hvorvidt førtidspensionsafgørelsen var midlertidig - fik vi sagen genoptaget på forvaltningsretligt grundlag.

Allerede den 28. juli 2017 kom så den endelige afgørelse om erhvervsevnetab på 90 pct.

Klagefristen er nu udløbet uden klage fra forsikringsselskabet - og nu afventer vi bare en kapitaliseringsafgørelse, så Britta kan få sin erstatning.

Endnu en god dag på kontoret! 

Mvh. Tine, KLA Personskade

persondatapolitik

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MANDAG - ONSDAG: 8-17
TORSDAG - FREDAG: 8-14

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.