Det koster ikke noget at spørge KLA - men det kan være dyrt at lade være!

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.

SENESTE UPDATES

1 - 6 ud af 186

«
»

Kommune erstatningsansvarlig for faldulykke på ny opført skole!

Advokatfuldmægtig Ida Gade fik lige før påske dom i en sag omkring en faldulykke på en ny opført skole.

Vores kunde Per kom til skade da han ville forlade skolen en sen aften efter et kursus. Han forlod skolen via skolegården – men da der hverken var lys eller markering på arealet faldt han 80 cm ned, udover en trappeafsats og kom slemt til skade med skulderen.

Kommunen mente ikke, at man var erstatningsansvarlig da man slet ikke måtte benytte området efter skolens lukke tid, og Per var derfor, efter deres mening, selv skyld i uheldet. Det var vi ikke enige i - og vi førte derfor sagen ved domstolene.

Her fik vi medhold i, at kommunen var erstatningsansvarlig da der ikke nogen steder var skrevet, at man ikke måtte benytte skolegården efter endt skoletid – ligesom døren der vendte ud imod området var ulåst på tidspunktet for ulykken. Sagen fortsætter nu i forhold til at sikre, at Per får den erstatning han er berettiget til.

persondatapolitik

Få en gratis vurdering af din sag

RING 70 30 10 14

MANDAG - ONSDAG: 8-17
TORSDAG - FREDAG: 8-14

Har du nogen spørgsmål? Bliv ringet op kvit og frit

Har du haft kontakt til os tidligere?

Send os en SMS

Send en sms til 1272 og skriv KLA efterfulgt af mellemrum og din besked. Vi svarer hurtigst muligt. Koster kun alm. sms takst.